Kompania “Frutex” arriti edhe në Dubai në panairin “GULFOOD”

Prodhuesi vendor, Shaqir Palushi nga kompania Frutex, arriti që pijen energjike ‘Golden Eagle’ ta eksportojë edhe në shtetet arabe, ku së fundmi mori pjesë në panairin “GULFOOD” në, Dubai.

E themeluar në vitin 1994 dhe e rindërtuar mbas luftës në Kosovë në vitin 1999, firma „ Frutex“ me pronarë FA: Palushi, që nga viti 2006 nxori në treg pijen energjike“ GOLDEN EAGLE“

„GOLDEN AEGLE“ falë cilësisë së shpejti u bë pija më e preferuar energjike në Kosovë e tani mė eksportohet edhe në shumë shtete të botës, deri në Afrikën e largët.

Pjesëmarrja e „ Golden Eagle“ në Panairin „ Gulfood“ në Dubei, krijoi mundësi të reja për një prezantim ndërkombëtarë të përmasave të gjëra e cila me siguri do rezulton me arritjen e shumë kontratave dhe zgjerimin e tregut për „ Golden Eagle“.

Teknologjia moderne e instaluar ne vitin 2008, me nje kapacitet prodhimi prej 15.000 kanaqe në orë dhe stafi profesional i cili garanton cilësinë e kësaj pije energjike janë vetëm dy nga shumë favoret që zotëron“ Golden Eagle“.