Kompania “FRUTEX” me sukses të ri, nis bashkëpunimin me kompaninë “Bitien Corporation” nga Jordania

Sot, në ambientet e kompanisë u nënshkrua marrëveshja për bashkëpunim në mes “Frutex” dhe kompanisë”Bitien Corporation” nga Jordania.
Kontigjenti i parë prej 4 kontinjeresh, përkatësishtë 310 000 copë
Golden Eagle, do te dërgohet së shpejti, shkruan drejtori Shaqip Palushi në rrjetin social Facebook.