Kreshnik Bekteshi: Ulje të pagës për funksionarët dhe të emëruarit, por jo për administratën publike

Me një status në rrjetin social, Ministri Kreshnik Bekteshi, lidhur me pagën minimale, ka cekur se është i gatshëm për ta pranuar pagën minimale, ai dhe BDI, pajtohen për t’i ulur ato për funksionarët dhe të emëruarit, por jo edhe për administratën.

Ky qëndrim i z. Bekteshi, vije si zotim i mirënjohur i BDI-së: U tha u bë!

A postimi i z. Bekteshi në fb:

Po, unë jam i gatshëm të shkoj në ulje të pagës, por jo vetëm unë, ne si BDI e mbështesim masën që ka të bëjë me pagën minimale për të gjithë #funksionarët dhe të #emëruarit, por jemi #kundër që të shkojmë me pagë minimale për gjithë #administratën publike. #KreshnikBekteshi