Kreu i integristëve Ahmeti pret në takim anëtarët e Lëvizjes Anti-bixhoz

Kreu i BDI-së Ali Ahmeti ka pritur sot ne takim Levizjen anti-bixhoz te cilet kerkuan nga Ahmeti ndihme rreth zgjidhjes se ngêrçit me propozim Ligjim e ri per lojerat e fatit.

Pervec kreut Ahmeti, në takim me anetaret e Lêvizjes ishin edhe nenkryetaret Bejta dhe Arifi.

Pas takimit, pritet edhe pronocimi i përbashkët per vendimet që do merren në këtè takim.