“Kriminale”, hiti i ri nga Silvana Rusi (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artiste e re që premton shumë në industrinë e muzikës është Silvana Rusi . Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Silvana Rusi është këngëtarja e cila kohëve të fundit ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike . Kënga e re nga artistja në fjal mban titullin “Kriminale” dhe menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet pozitive . Kënga “Kriminale” premieren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë shqiptar në youtube, në ArkivaShqip kanal ky me mbi 2.8 miljon subscribe. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Silvana është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.