Kris dajaku mes motrave Kardashian (VIDEO)

Kim Kardashian west dhe Kourtney Kardashian njihen për debatet e tyre të ashpra, por ky i fundit në shfaqjen e familjes “Keeping up with the Kardashians”, degradoi në përleshje të dhunshme fizike.Kim pati një mosmarrëveshje me Kourtney pasi ajo e kritikoi për mungesën e etikës së saj të punës dhe duke mos dashur të filmonte më shfaqjen, gjë që bëri që ato të hidhnin grushta dhe shkelma në njëra-tjetrën. E gjithë gjëja ishte vërtet e rrëmujshme dhe e la Kim të mendojë ajo mund të ketë nevojë për një avokat.

Si duket Kourtney është lodhur me të gjithë shfaqjen e familjes dhe nuk ndjen dëshirën që të vazhdojë më tej. Ajo quan negativ ambientin e shtëpisë dhe familjes.