Krom sjell super projektin “Sirene”

Një histori reale ashtu siç muzikës rrep i shkon, një temë për shokët problematik. Kjo është pak a shumë hostoria që tregohet nga kënga më e re ardhur nga reperi shqiptar që jeton në Gjermani Krom. Kënga quhet “Sirene” dhe është në gjuhën gjermane punuar nga DonGima dhe ka dhe një videoklip mjaft interesant.

https://youtu.be/kvD_lUzjnxw