Kryetari i komunës së Likovës, këtë premtim ua jep banorëve të vet

Brenda 2019 – ës dhe 2020 – ës” , të gjitha rrugicat në territorin e Komunës së Likovës do të jen të bekatonizuara”
– Për vitin 2019 do të bekatonizohen rrugë dhe rrugica prej 70.000 m2.

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk do të ndalet as gjatë vitit 2019, do të bekatonizohen rrugë në çdo vendbanim. Realizohet sipas parimit tani më të njohur nga të gjithë me bashkëpunim të ndërsjellë, Komunë – qytetarë, edhe atë komuna ua siguron materialin e nevojshëm: bekatonkat, tamponin dhe rërën e nevojshme, ndërsa banorët punën e dorës.

– Ky projekt do të realizohet me intensitet të lartë në çdo vendbanim, por kërkojmë mirëkuptim.
– Me respekt,
– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.