Kryetari i shoqatës atdhetare ‘Malësia e Madhe’, Ruzhdi Gjokaj bën thirrje darkë tradicionale në ndihmë për studentët

Te nderuar Miq Ju ftoj te gjithve qe me 10 shkurt ne ora 7 te mbramjes ne Salen e Kishes “shen Pali”te jeni pjesmarres ne darken tradicionale ndihme per Studentat Tone dhe nevojat tjera ne Malsi . Ndihma juaj eshte ma se e nevojshme !! Sdo pak qe te mund te ndani nga buxheti juaj personal do te jete ndihme e madhe per ata qe kan nevoj ! Prandaj ejani te shoqrohemi ate Nate qe se bashku te gezojme studentat Tone qe Jane I vetmi garante te ruajne trojet tona qe kem lane mbrapa Ejani hapani zemrat tuaja ne kete Mision qe ja vlen ardhmeris te rinis sone Ju pershendes te gjithve