Kryetarja e Tetovës, znj. Arifi priti në takim ambasadorin Dedaj

Mirëprita Ambasadorin e ri të Republikës së Kosovës z. Gjergj Dedaj. Diskutuam për marrëdhënien e shkëlqyer që kemi pasur me shtetin e Kosovës dhe ambasadën në veçanti. Shumë projekte të përbashkta na presin bashkë. Autostrada e re që lidh Maqedoninë me Kosovën, është vetëm një nga investimet strategjike të bashkëpunimit rajonal. Kosova ngel një nga partnerët më të rëndësishëm të Maqedonisë.

https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/photos/pcb.2711554012218801/2711539205553615/?type=3&theater