“KUGELN”, super projekti muzikor nga MALi (Video)

BDI
728x90

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore aktualisht kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës Gjermano-Shqiptare është MALI . Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është MALI . MALI sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ KUGELN” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, MALI është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – KUGELN menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Videoklipi është realizuar nga ProAlvison dhe artisti në fjal ka ardhur extra në Tetov vetem për këtë projekt. MALI Preardhjen e ka nga Tetove ndërsa jeto në Gjermani ( Düsseldorf ) Filloj karierën në American Football me 14 vjet në Duesseldorf , mbas 3 muajve u bë kapiten me 15 vjet lojtar në Grupen u19 dhe 4 vjet lojtar në Bundesligë edhe në kombetaren gjermane ( american football)  Për arsyet private e refuzoi karrierën në Kollegjun e USA . Muziken professional e bën qe nga viti 2018.

BDI