Kur Kim Mehmeti lavdëronte Ali Ahmetin

Shkrimtari dhe publicisti Kim Mehmeti që njihet tashmë si një kritikues i ashpër i BDI-së dhe Ali Ahmetit, nuk ka qenë gjithnjë i tillë .Disa shkrime të tij më herët e vërtetojnë këtë .Ai më parë madje ka patur pikërisht benifite dhe privilegje nga partia shqiptare që po qeveris për shumë vite në skenën politike në Maqedoninë e Veriut .Në njërin prej shkrimeve të tij ai e lartëson figurën e liderit Ali Ahmeti madje duke përdorur edhe nofkën e këtij të fundit si Abazi për të cilin thotë se pra Abazit ( nofka luftarake e Ali Ahmetit ) do ti jetë mirënjohës për një jetë të tërrë për atë që bëri .Të përkujtojmë se Kim Mehmeti ka qenë drejtor i RTVM-së programi në gjuhën shqipe.