Kush është shqiptari deputet në Suedi, që kandidon për Parlamentin Evropian!

Teksa Bashkimi Evropian është në prag të zgjedhjeve për Parlamentin Evropian, tanimë janë shpallur zyrtarisht edhe të gjithë kandidatët nga partitë në BE.

Adnan Dibrani, është deputet në parlamentin e Suedisë, që tanimë kandidon edhe për një vend në Parlamentin Evropian.

Deputeti i PS, Ervin Bushati përmes një statusi në facebook, ka uruar Dibranin ndërsa shkruan se persona të tillë na bëjnë gjithmonë krenarë.

“SHQIPTARË & EUROPIANË KRENAR 🇦🇱🇪🇺
Miku im 🇦🇱Adnan Dibrani, është Deputet SOC i Parliamentit Suedez tashmë në DY mandate të plota.

Lindur në Mitrovicë, prej moshës 7 vjeç në Suedi ka besuar se Politika është Rruga e Krenarisë për të gjithë ne Shqiptarët.
Kandidon sot për Deputet të Parlamentit Europian!

Jemi shumë Krenarë për të gjithë shqiptarët që janë pjesë dhe garojnë në Politikën Europiane si në nivel Lokal, Nacional dhe së fundmi në atë Europian!

2019 do të jetë Viti kur shqiptarë do të jenë pjesë e Parliamentit Europian: brenda në Zemrën e Demokracisë së Bashkimit Europian! Krenar 🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Në tjetër rast Suksesi Shqiptar: harta e Politikës Europianë po fuqizohet kudo me elementin më të mirë të vitalitetit Shqiptar!!!

Më shumë sesa Turizmi, Bujqësia, Industria, Energjia apo Ndërtimi: Investimi ynë njerëzor në Shoqëri dhe Politikë është Kapitali Shqiptar në Europën e Bashkuar!!!
Shteti, politika & shoqëria Shqiptare duhet të Zgjohen dhe te Rriten në këtë realitet të ri të Fuqisë Demokratike Shqiptare në Europë!

Mbështesim Kandidatët Shqiptarë në BE❤

#VoteAlbanianCandidates #EUelection #progres #integration#supportAlbanianEU #europeanparliament”-shkruan Bushati.