KUSHERIRI I KRYEMINISTRIT, PJESE E UEB-BRIGADES SE PENDAROVSKIT

Ekspertet neutral të rrjeteve sociale që ndjekin fushatën e kandidatëve për president me rrjetëzimin e njerëzve qe ne tuitter e ndjekin Stevo Pendarovskin zbulojne se mes tyre eshte edhe Trajçe Zaev!
Në këtë të ashtu quajtur brigadë të rrjeteve të internetit që ndjekin Pendarovskin, sipas eksperteve të internetit janë në numër afër 8 000 persona.
Por një numër tejet i konsiderueshëm i tyre, sipas analistëve janë robotë të internetit dhe nuk janë real.
Tek pendarovski, nga gjithsej 7961 ndjekës, 3843 janë robotë interneti, ndërsa tek kandidati i VMRO-së 214 botë do e përcjellin porosinë tek publiku.
Për vetëm tre ditë, tek kampanja e Sljanovskës, edhe pse pa botë, kishte më tepër shpërndarje dhe arritje të porosisë tek lexuesit apo publiku.