Kushte të rënda dhe me sëmundje, ish-ushtari i UÇK-s

Kushte të rënda dhe me sëmundje, ish-ushtari i UÇK-së

Humanisti i shquar, Halil Kastrati së bashku me bamirësit e tjerë sot në ditën e formimit të Ushtrisë së Kosovës kanë bërë me shtëpi një ish ushtar të UÇK-së.

Këtë e ka bërë të ditur vet Halil Kastrati përmes një postimi, ku edhe ka treguar për gjendjen e kësaj familje.

Më poshtë gjeni postimin e Kastratit:

Me rastin e formimit te Ushtrisë sone ne ja beme nje surprize nje banese te re Veteranit te lufte Bekë Beka nga komuna e Skenderajit dhe duke banuar ne nje podrum ne Mitrovice

Video e plote pas pak ne kanalin tone ne youtube si dhe ne faqen tone ne FB

Bamires dhe Shqiptar kudo qe jeni Urime Ushtria dhe Zoti ju shperblefte