Kuvendi i Greqisë miratoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Në Kuvendin e Greqisë sot është votuar për ratifikimin e protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO.

Kuvendi me 153 “për” dhe 140 “kundër” ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO.

Ratifikimin e protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO duhet të miratohet nga të gjitha vendet anëtare të Aleancës./Telegrafi/