Ky është 17 vjeçari që u nxjerr i gjallë nga rrënojat

Ramë Lala është 17-vjeçari, djali i vetëm që ka shpëtuar nga familja Lala në Durrës.

Neës 24 ka bërë të ditur se “Ramë Lala, 17 vjeç, djali i vetëm i shpëtuar nga një familje. Me prejardhja të largët nga Kosova”.

Ndërsa tre anëtar të kësaj familje janë nxjerr pa shenja jete nga rrënojat e ndërtesës.

Shqipëria në mëngjesin e sotëm është goditur nga një tërmet i fuqishëm me shkallë prej 6.4 shkallë me ç’rast deri tani 13 persona kanë humbur jetë.

Këto dridhje të tërmetit janë dëgjuar edhe në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.