Ky është hiti më i ri i Shtjefën Ujkaj (Video)

Këngëtari nga Mali i Zi, Shtjefën Ujkaj ka kohë që meret me muzikë, pas projektit shumë serioz që ishte këngë me titull ‘Mungesa e nënës’ ai erdhi me projektin tjetër të ri me këngën e titulluar ‘Signorina’ ku xhirimet e saj u bënë në Nju Jork. E këtë këngë e kanë punuar profesionistët si Ilir Berani, Nurteli dhe Astrit Stafai derisa me video është marrë AlbaPro, një studio mjaft e njohur atje. Këngëtari vjen gjithmonë me tema interesante e që janë sociale, e ai para shumë vitesh i kushtoi këngë edhe shkollës e maturantëve e krahas Malit të Zi, Shtjefëni këndon edhe nëpër dasma kryesisht jashtë vendit sin ë SHBA e gjetiu ngado që janë shqiptarët.

https://youtu.be/CKuWbXvTWAg