Ky është Rametulla Abdurraimi që humbi dje jetën: Asnjëherë nuk e harroi namazin!

Ky është Remtulla Abdurraimi që humbi jetën në aksidentin me autobus në rrugën Shkup – Tetovë. Rametulla Abdurraimi ka qenë i punësuar si administrator në Shkup ndërsa ka udhëtuar në këtë relacion cdo dite me autobusin e Durmo Turs-it.

Ja çka shkruan Hasan Rexhepi një i afërt i viktimës.

Jeta është e tillë, sot jemi e neser nuk jemi, paska qenë kaq ymri jot o njeri i dashur për t’gjithë…
Zemra digjet e syri loton…

Jeten me Islam e jetove, namazi asnjëher nuk e harove, e sot prej ksaj bote u largove.

U takofshim në Xhennetet e Zotit o i dashur Rametulla…

Të Allahut jemi, dhe tek ai do të kthehemi!