Ky vit i S4MM, rekord projekte së shpejti nga reperi i njohur

Reperi nga Tetova, S4MM është duke bërë gati albumin e tij, ai është duke xhiruar spotin e tij të 7-të për brenda 4 ditëve.  S4MM prej shumë kohësh ka paralajmruar albumin e tij e duket se reperi shumë shpejt do të sjell atë për fansat e tij.

 

Ai gjatë këtyre ditëve është duke punuar fuqishëm që t’i gëzoj fansat e të sjell projekte sa më shpejtë. Mësohet se brenda këtyre 4 ditëve ka përfunduar edhe spotin e tij të këngës së shtatë.  Sipas disa fotografive shihet se S4MM do të sjell diçka të mirë edhe kësaj here, e që akoma nuk është zbuluar ndonjë datë për publikimin e albumit. Mbetet të presim dhe të shohim me çfarë do të na vijë ai.