Labinoti dhe Dardani sjellin “Ajo”, një super këngë

Një bashkëpunim i bukur sapo ka ardhur në muzikën shqiptare , quhet “Ajo”, nga dy këngëtarët e njohur Labinot Rexha dhe Dardan Gjinolli. Kënga ka nisur të pritet mjaft mirë që në orët e para të publikimit, ndërsa është promovuar në programin e së dielës në RTV21. Muzika dhe teksti i këngës janë krijuar nga Granit Gashi (Massive Production) , ndrësa video është realizuar nga Loni Production.

https://youtu.be/aoOOjJJmvLE