Lajm i madh nga Halil Kastrati, 1000 pako gati për Maqedoni

Lajm i madh!
1000 pako gati per Maqedonin e Veriut
Nga neser fillon shperndarja e pakove ushqimore ne shume komuna te Maqedonis se Veriut
Te gjitha pakot do te dhurohen ne komuna dhe komunat e bejne shperndarjen neper familjet nevojtare
Komunat qe do te dergohen pakot jane:
Shkup – Çair 100 pako
Shkup – Saraj 70 pako
Shkup – Shutk 30 pako
Shkup – Studeniqan 30 pako
Kumanove – Te Afrim Ismaili 70 pako
Kumanove – Komuna e Likoves 140 pako
Tetove – 150 pako
Gostivar – 150 pako
Struge – 70 pako
Komuna e Dollnenit 70 pako
Aksionet do te vazhdojne çdo dite ne te gjitha komunat ku ka nevoje
Per detaje te tjera per aksionin ne Maqedonin e Veriut sonte ne ora 20:30 do te jem live ketu ne FB
Faleminderit shume vella Irfan Buçi per angazhimin vullnetar per ta organizuar kete aksion te madh ne kuader te Jetimave te Ballkanit
Bamires Zoti kurr mos ju humbte