Lansoi këngën e re, por ja një detaj që ju ka humbur (Video)

Kreativiteti i të rinjëve në fusha të ndryshme nuk ka fund, ky kreativitet po e përcjell edhe artisten tashme të njohur Valëza Zogaj.

E njohur me projekrin “Nese ti” duke vazhduar me baladën “thirrje” e cila ishte e përzier me elektro pati sukses ashtu sikur projekti i parë.

Po krijimtaria e saj veç sa u zgjerua dhe me shumë me projektin e ri që artistja në fjalë ka lansuar.

Projekti është me tekst nga këngëtari Yll Limani ndërsa e kompzuar nga Florent Bishnjaku. Ky projekt mban titullin “Erresire” e që u finalizua edhe me videoklip, ku në çdo detaj u përkujdes regjisori Leart Rama.

Ajo që e bën me të veçant përveç zërit është edhe thjeshtësia e Valëzes në videoklip madje ajo u shfaq natyrale dhe pa make-up.

Ky projekt po pritet shumë mirë nga publiku. Për më shumë shikoni linkun.

https://youtu.be/1DfMvt4WKHw