Laura Krliu, artistja e parë shqiptare që sjell bachata

Ajo është një artiste që punon qetë me hapa të sigurt, ndërsa vetëm pak ditë më parë i dhuroj për ditëlindje vetes një videoklip të bukur po një këngë me një stil të veçantë. Kjo është këngëtarja Laura Krliu ku për herë të parë në muzikën shqiptare ka sjellë bachata. Në klip artistja tregon edhd një pasion tjetër atë të vallëzimit, e ndërsa kënga punuar me muzikë dhe orkestrim nga Artan Kastrati ka nisur të pritet mjaft mirë dhe ia vlen ta dëgjoni.

https://youtu.be/RkPeU97f8YE