Lil Beaty shqiptarja më e sukseshme në Europë

Tashmë ka kohë që ka krijuar markën e saj dhe fama dhe cilësia e saj e punës po njihet kudo duke qenë femra më e suksesshme në Europë. Po flasim për Lil Beaty, shqiptarja me emrin Vlora e cila falë estetikës që ajo bën për buzë të bukura është në vendin e parë në Europë. Ajo ka qenë e ftuar dhe në programin e Big Mama ku ka folur për punën e saj me mjaft cilësi me personazhë VIP nga Gjermania, Belgjika, Italia, Australia por edhe shqiptarë të cilët ju besojnë vetëm punës së saj qoftë për zbukurim fytyre qoftë për qerpikë dhe thonj. Ne mësojmë se salloni i saj i njohur në Zvicër do të hapet edhe i dyri për shkak të interesimit të madh të klientëve.