Liridona gati për ta pushtuar tregun muzikor shqiptar (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artiste e re po që premton shumë në industrinë e muzikës është Liridona Kadrija apo i njohur ndryshe me emrin artistik . Liridona Kadrija ylli i ri në skenën tonë muzikore . 18 vjeqarja me prejardhje nga kosova e lindur dhe e rritur në Gjermani këtë verë do të lanson projektin e par në tregun e muzikes shqiptare , Një vajz shumë e talentuar e cila pritet të sjell një frym më ndryshe në tregun muzikor . Në zhandrrin hip hop rmb. Ajo ka vendosur që në projektin e parë të punoj me tekst shkruesin dhe producentin nga gjilani Gentrit Shala (Genti) Vetë Genti për ne tha që tek liridona ka parë një talent që i ka munguar skenës sonë Dhe se emri saj do të mbahet në mend.