Lokos Kurtishaj, “uragani” i rrjeteve sociale (Video)

Vetëm pak ditë më par bëri që të gjitha portalet të shkruajn për të. Lokos Kurtishaj është djaloi simpatik nga qyteti i bukur i Prizerenti që mbrenda pak kohe u shendrrua në një fenomen në rrjetet sociale. Story-t dhe livet që ai bënë në instagram kapin shifra të larta ndjeksish. Lokos Kurtishaj përveq aftësis për të bërë komedi ai përciell dhe shumë pozitivitet kjo është dhe arsyeja se pse interesi për ta ndjekur në rrjetet sociale është shumë i madhë

https://www.instagram.com/lokoskurtishaj/