Lori ka ditëlindjen, një Star si ajo

Ajo është artistja më e kërkuar e që të gjithë e duan por sot ka një ditë të veçantë. Kjo është këngëtarja Lori e cila sot është bombarduar me urime pasi të gjithë e duan nga kolegët e shumtë e deri te mijëra fansa. Do të thoni ju sa vite i bën? Kureshtje e gabuar kur një artiste e thjeshtë dhe e bukur si ajo nuk pyetet kurrë për moshë.Urime dhe nga ne Lori vetëm lumturi dhe hite të urojmë!.