LSDM: OBRM-PDUKM të heq dorë nga paratë e shtetit

Nga partia në pushtet LSDM thonë se edhe në një kohë kur shteti dhe qytetarët po përballen me një krizë shëndetësore dhe ekonomike, Hristijan Mickoski dhe OBRM-PDUKM kujdesen vetëm për interesat personale dhe partiake. Mickoski dhe OBRM-PDUKM nuk heqin dorë me këmbëngulje nga fondet e tyre buxhetore përmes Ligjit për financimin e partive politike.

Ata thonë se refuzimi i OBRM-PDUKM-së dhe Mickoski për të hequr dorë nga fondet e shtetit tregon edhe një herë se ata nuk kujdesen për shëndetin e qytetarëve.“Nuk është e rëndësishme të kapërceni krizën ekonomike. E tëra për të cilën ayre u intereson është që arka në oborrin e bardhë të jetë plot. Nuk mbaron hipokrizia e OBRM-PDUKM-së. Nga njëra anë, ata bëjnë thirrje për shtrëngime dhe nga ana tjetër, ata nuk heqin dorë nga paratë e shtetit që do të përdoren për kujdesin shëndetësor, për punëtorët në krizën ekonomike”, thonë nga LSDM.

LSDM u bënë thirrje të gjitha partive që të heqin dorë nga parat e shtetit të parapara për këtë vit.