Luan Veliu,porosi Zoran Zaevit:Kryeministër Gabove!

Shqiptarët të dhan mandatin këtu dhe jo edhe për Kosovë!

Kryeminister keni ngatërruar kontri

butin e Shqiptarëve këtu në Maqedoni!

Që sotë kur u rrjeshtuan Ushtarët dhe Ushtarakët e Shtetit të Kosovës dridhjet e tokës,nga hapat e Tyre për rrjeshtim u ndëgjuan edhe këtu në Maqedonin tonë.Papritmas dy lloj qëndrimesh nga nji shtet.I pari nga përfaqesuesit Shqiptarë dhe i dyti nga Kryeministri i shtetit tonë.I pari ishte Urimi,perfaqësuesit tanë të lumtur Uruan:Urime Kosovë,Urime Ushtria,Lavdi Dëshmorëve….,ndersa Kryeministri i zgjedhur dhe i graduar nga shqiptarët,siduket u trembë nga „dridhjet“e tokës këtu në shtetin tonë dhe harroj rrugëtimin e vet se sa shpejtë u bë Kryeminister me votat dhe gishtat e shqiptarëve duke mos u pajtuar me formimin e Ushtris së Kosovës,për të deklaruar se nuk ishte koha tani dhe sugjeron që edhe vendimet e Qeveris së Kosovës të marra kundrejt Serbis dhe Bosnjës,të ndryshojnë!.Kryeminister ju jeni Kryeministër i zgjedhur nga Shqiptarët këtu dhe nuk jeni Kryeminister i Shqiptarëve dhe Kosovës!
Kështu i lëndoni Dëshmorët e kësaj toke,tradhëtoni përkrahjen e të gjallëve,dëmtoni Lisat që rrënjët i kan në gjakë!
Kryeministër Gabove…!