Luana jashtë kamerave, një bishë edhe pa make up (Video)

Emisioni i suksesshëm i Luana Vjollcës, “Shiko Kush Luan”, ka bërë shumë bujë. Rrallë herë ndodh ta shohim Lunën të pa lyer, për shkak të angazhimit të saj të vazhdueshëm në ekran. Megjithatë këtë herë është shfaqur pa make up. Krah fotos Luna ka shkruar: Më në fund e dielë, pushim dhe pa pikë make up. Luana duket shumë në formë edhe pse duhet thënë se ka përdorur filtra.

https://www.instagram.com/p/Bs2xJZ8A94R/