Lule Mustafa e suksesshme me këngën e re, vërtetë një hit

“Me shpirt të du”, kështu quhet kënga më e re ardhur bukur nën zërin e artistet Lule Mustafa. Kënga ardhur edhe me një klip të bukur po pëlqehet mjaft dhe po komentohet e dëgjohet shumë. Këngëtarja ka ditur të vijë mjaft bukur në këtë prag sezoni duke u kthyer në këngën hit të momentit, e ne ju sigurojmë se nëse vetëm një herë e dëgjoni këngën do ta dëgjoni e ridëgjoni shpesh herë.

https://youtu.be/sIgrSjDoBPk