Luljeta Shala vjen madhështore me “Gurbetqari”

Një super këngë, një projekt madhështor sapo ka ardhur në tregun muzikor shqiptar nga këngëtarja Luljeta Shala. Artistja mjaft e kërkuar ka dashur të sjellë këtë tematikë të bukur për gurbetqarët e ajo për realizimin e kësaj kënge ka bashkëpunuar me Vizioni Libonia, video punuar nga MProduction, muzika në studio Xheni e teksti nga Sami Aliu, kënga në bashkëpunim me Al Band e për veshjen kujdesur Butiku Blini Drenas. Klikoni dhe dëgjoni këtë super këngë sepse ia vlen.

https://youtu.be/UR7OFRx2TxU