Maksuti nga Tetova: Votoni idenë dhe konceptin e konsensualitetit, votoni për një Maqedoni drejt BE-së

Bashkimi Demokratik Për Integrim sot mbajti tubimin përmbyllës për rethin e parë të zgjedhjeve Presidenciale të vitit 2019 në republikën e Maqedonisë Së Veriut dhe ajo zgjodhi qytetin e Tetovës për tyë përmbyllur aktivitetin e saj partiak për zgjedhjet presidenciale 2019.

Shefi i shtabit Komunal Bekim Maksuti përpara kryetarit të Bashkimit Demokratik Për Integrim në tubimin përmbyllës në tetovë theksoj se partit përçarëse të cilët nuk pranojn konceptin e kryetarit tonë nuk shkojn më larg se ndrimin e emrit të partive të tyre spote të përbashkëta me Siljanovskën si dhe pazare në qoshet e restoranteve por këtyre do ju shihet fundi jo më larg se datës 21.

Maksuti po ashtu bëri thirje të votohet kandidati konsensual Stevo Pendarovski Kujtojmë që nga mesnata fillon heshtja zgjedhore ndërsa rethi i parë io zgjedhjeve Presidenciale do të mbahet të dielën më 21 prill ku Garojnë Stevo Pendarovski, Gordana Siljanovska Dafkova si dhe Blerim Reka.