Malësori publikon projektin e fundit “Shqipe”

Këngëtari i njohur Malësori ka ardhur me një projekt të ri shumë të bukur që ka rrëmbyer zemrat e dëgjuesve shqiptarë që në momentin e parë.

Kjo eshte kenga ime e re me titullin “Shqipe”.

I falenderoj bashkepunetoret e mi Ilir Beranin dhe Ardian Kastratin.

Shpresoj se ju pelqen – Shqipe ❤️🇦🇱