Manifestim përkujtimor kushtuar heroit Beqir Limanit në Kollar

Në vendlindjen e atdhetarit Beqir Limani “Beqa”, në Kollar, të premten, organizohet manifestim kushtuar përvjetorit të përkujtimit ndaj jetës dhe veprës së tij atdhetare.

Manifestimi organizohet të Premten, më 17.9.2021, në ora 11.00, Sheshi “Liria”, në vendëlindjen e tij, fshatin Kollar!

Njoftimi për këtë përkujtim:

Me çdo kusht, Drejt Amanetit të Bacës Beqë!

Dita e Premte, date 17.09.2021, ora 11.00, Sheshi “Liria”, në vendëlindjen e tij, fshati Kollar!

Punime nga Këshilli Inicues, për Organizimin e Përvjetorit Përkujtimorë, kushtuar Heroit Beqir Limani “Beqa”!