Maqedoni, 1 janari ditë jo pune për gjithë qytetarët

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale përmes një kumtese për media thekson se 1 janari i vitit të ardhshëm (e martë) do të jetë ditë jo pune për gjithë qytetarët e vendit.

MPPS gjithashtu në kumtesë ju uron Vitin e Ri qytetarëve të vendit.

1 janari i vitit 2019 është dita e parë jo pune për gjithë qytetarët, ndërsa gjatë vitit të ardhshëm akoma nuk janë zyrtarizuar ditët e festave./Telegrafi/