Mbi 50 qytetarë të gatshëm të japin gjak për të lënduarit sonte

Mbi 50 qytetarë janë shprehur të gatshëm të japin gjak për të aksidentuarit dhe lënduarit sonte në aksidentin e autobusit në autostradën Shkup – Tetovë në afërsi të fshatit Llaskarcë. Me këtë rast Shefik Bajrami ka bërë edhe thirje që të ndihmohet në dhënien e gjakut për të gjithë ata që kanë nevojë: