Më 8 Mars Gjyste Vulaj gati për show në Köln me shumë artistë

Ajo është një super artiste e mjaft e dashur dhe e kërkuar kudo e për 8 Mars ja ku do të jetë! Eshtë fjala për artisten Gjyste Vulaj ku së bashku me Bajram Gigolli, Tukulukat, Valon Miftari, nën muzikën e Sokol Vulaj, Dashnim Berisha më 8 Mars në Köln në Gjermani do të jetë vetëm për zonja dhe zonjusha një super festë organizuar nga Behar Dedia. Mësojmë se për këtë mbrëmje kanë nisur rezervimet dhe interesimi i madh, ndërsa do të moderohet nga gazetari Maksi ku së bashku me këngëtaren Gjyste Vulaj kanë menduar edhe shumë show dhe supriza pra më 8 Mars ora 19:00 në një super ambient modern INTERSAAL.