Më bënë të përdale,pa dhënë puthjen e pare!

Më bënë të përdale,pa dhënë puthjen e pare! Lissus Tilka, kantautorja e re,e njohur si aktivistja rebele e te drejtave te grave, shendetsise dhe arsimit,ka rrefyer ne studio e news24 me 8 Mars, histori te rralla e padegjuara me pare per jeten, dhunen e trafikimin e vajzave shqiptare qe nga femijeria e saj ne zonen ku eshte rritur e ne vijim. Shume njerez jane perlotur sidomos kur degjuar detajet e historise se saj kur ishte nje vajze e varfer plot endrra, kur akoma skishte dhene puthjen e pare por vritej moralisht qe mos te ecte perpara. Por si shume vajza te dhunuara psikologjjkisht, ajo u kthye ne nje aktiviste rebele per te mbrojtur jeten e dinjiteti e vajzave e grave shqiptare, sidomos atyre ne probleme ekonomike te renda. Fokusi i fjaleve te saj ishte vrasja morale e vajzave kryesisht ne zonat rurale,dhuna ne familje apo problemet e divorcit e sidomos ndau me publikun kujtimet e saj tmerr kur I trafikonin shoqet rruges per shkolle. Ajo dha mesazhe unike te cilat mund ti gjeni ne kete interviste me poshte…