Me fytyrë të mbuluar Katica Janeva del nga burgu i Shutkës, lëshohet në arrest shtëpiak (FOTO+VIDEO)

Ish-kryeprokurorja e Speciales, Katica Janeva para disa minutave është lëshuar nga burgu i Shutkës për në arrest shtëpiak.
“Më mbaj për të dy duart” i tha Janeva policisë që e shoqëronin. Ajo përsëri i shmangi gazetarët me fytyrë të mbuluar dhe u drejtua për në banesën e djalit të saj.
Ndiqeni videon më poshtë