Me urim specjal,Sulejman Rexhepi uron presidentin shqiptar Ilir Meta për ditëlindje

Drejtuar: Zotëri Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë
Tiranë
Përshëndetje vllazērore, Ekselenca e shtatmadhërisë së juaj, simbol i Nënës Shqipri
Shkaku i rrethanave të jashtëzakonshme, pak me vonesë po Ju drejtohem me përshëndetje vëllazërore, për t’Ju uruar ditëlindjen: I bëfshi 100 vjeç!
Shkëlqesia Juaj, z. Ilir Meta, Ju jeni simbol i Nënës Shqipëri, një personalitet i shquar shpirtëror i liderizmit shqiptar në përgjithësi.
I lutem Absolutit të Gjithësisë, Zotit të Madhërishëm, që të keni shëndetin, mirëqenien në familje, duke filluar nga rrethi më i ngushtë, pastaj ndër miq e shokë dhe dashamirës e më gjerë
Gëzuar dhe Ju paçim përjetë!
Ju përqafon,
H. Sulejman ef. Rexhepi,
Kryetar i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shkup