Mega projekti i Bianca Junzell titullohet ‘Dashuri në pandemi’

Bianca Junzell ka ardhur me projektin e ri muzikor.

Në kanalin Youtube, ajo ka hedhur këngën me një titull interesant e që është ‘Dashuri në pandemi’.

Teksti u shkrua nga vet këngëtarja, kurse, muzika u bë nga Granit Gashi dhe Darddy.

‘Dashuri në pandemi’ u finalizua me klip XL Films.