“Mere kit zemer” nga Arbo ft. Kushtrim Sadiku (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri që premton shumë në industrinë e muzikës është Kushtrim Sadiku.

Kushtrimi sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Mere kit Zemer ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip.

Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Kushtrimi ne bashkpunim me Arbo e sjellin të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme.

Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku,Kushtrimi është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.

https://youtu.be/9OxrU_NNo88