Mërgim Mjeku gati projektin e ri muzikor, vjen të shtunën

Ai ka vite që është një emër i njohur u muzikës shqiptare dhe mjaft i dashur dhe i kërkuar. Ka plot hite, bashkëpunime por edhe mikse të dy “Mashup” mjaft të pëlqyera, e tani ka gati të sjellë të shtunën më 26 Janar një këngë të re. Po flasim për këngëtarin Mërgim Mjeku që do të vijë me një këngë mjaft të bukur e ritmike me titull “ A m’ke harru”, ndërsa ky projekt muzikor do të ketë edhe një video të realizuar mjaft bukur nga MProduction, ku ky projekt do të menaxhohet nga ky produksion.