Mërgim sjell “Të kërkoj”, këngë dhe video mjaft e bukur

“Të kërkoj” quhet projekti më i ri muzikor ardhur nga artisti Mergim Mjeku. Kënga sapo ka dalë dhe është mjaft e bukur me një super video realizuar nga MProduction. Kënga është punuar nga Irkenc Hyka me tekst nga Petro Xhori, ndërsa Mirton Xhekaj është producent i Mergimit e ka disa artistë të tjerë të njohur në menaxhim. Ia vlen ta dëgjoni këtë super këngë në klipin më poshtë.

https://youtu.be/uLQ8FI9ZkS4