Mergimtarët e Malesisë së madhe porosi ardhacakëve

E DASHTUNA MALESI !SI FAJTORE QE E BRAKTISEM POR OBLIGIM NDAJ VENDLINDJES TONE , ME RASTIN E ZGJEDHJEVE LOKALE PERE KOMUNEN E MALESISE NE TUZ UNE ME NJI VELLA , NJI NIP DHE ME DISA SHOKE DUEM TE VIJME ME MARR PJESE NE UNITETIN QE AQ SHUME E PRITEM NE MALESI TE MADHE DHE TI BASHKANGJITEMI VULLNETIT TUAJ DHE TONIN QE TE JA JAPIM VOTEN TONE ASAJ MALESI QE MERITON !PO NE TE NJEJTEN KOH JU TREGOJM EDHE ARDHACAKEVE ? EDHE PSE ERDHET TE PATHIRRUN NE OBORRET TONA , NE DO TE JU REPEKTOJM DERI NE MAKSIMUM POR CDO GJA KA LIMITIN ?VOTREN , GJUHEN DHE FLAMURIN NUK JA FALIM AS NUK JA SHESIM AS KUJT DHE NUK DUEM RECHETEN E AS KUJT SI TE GATUEJM , AQ MA PAK ME NA E MARR BUKEN NER KAKI !PO JANE EDHE DISA FAKTORE TJERE QE NE PER MES NJI URET QE NUK LIDH SHQIPTARET PO DUEN ME NA TREGUA SE JANE MA SHQIPTARE SE SHQIPTARET AMA 10 FJALE SHQIP SI FLET SI DUHET! SHPRESOJ DHE BESOJ SE MALESIA EDHE KSAJ HERE DO TE DALE FAQEBARDHE , SI CDO HERE ISHTE NER TE PARET ?NE LOG TE KUVENDITNE LUFTE DHE PAJTIMEDHE NE CDO FESTIVAL!URIME MALESI ME 3 MARS KAFEN E FITORES ✌️🇦🇱🇦🇱🇦🇱👍