Mexhiti me konsensualitet aritëm që ta bëjm shqiptar Kryetarin e Parlamentit

Karavani i Bashkimit Demokratik Për Integrim ka vazhduar aktivitetet e saj parazgjedhore sot ka qëndruar në Studeniçan ku ka takuar aktivistët dhe simpatizantët e këti subjekti nga ku qytetarëve ju drejtua edhe shefi i shtabit qendror Izet Mexhiti ku theksoi se ajo që e karakterizoi Bashkimin Demokratik Për Integrim që sipas ti BDI nuk sjell patriotizëm dhe kur dalim në media të bëhemi më `Katolik se PAPA`.
ne nuk jemi këtu për popullizëm të rejshëm por ne jemi këtu për një Maqedoni me President për të gjithë qytetarëve dhe nuk e presim rethin e dytë që të bëjm pazare Politike.

Mexhiti theksoi se ne vetëm me votat e shqiptarëve nuk mund të fitpojmë President Shqiptar