Mexhiti: Morana e Karshiakës përkrah idenë për Kryeministrin e Parë Shqiptar!

Në Moranë të Karshiakës, kërkova votë jo për të mposht të tjerët por për të bërë historinë e re të shqiptarëve të Maqedonisë me Kryeministrin e Parë Shqiptar!

Tash më jemi në mes të fushatës dhe kjo tash më na ka mundësuar të elaborojmë në detaje Programën tonë, idetë tona për vendbanimet dhe qytetarët tanë. Nga banorët e Moranës kërkova mbështetjen që votën tonë ta shëndrojmë në Kryeministër Shqiptar, ashtu siç e bëmë Talat Xhaferin Kryetar të Kuvendit dhe i cili jo vetëm që ishte Kryetar, por ai u dëshmua si një ndër më të suksesshmit nga të gjithë Kryetarët në historinë e Kuvendit.
#MoranapërKryeministrinShqiptar
#MoranameIzetMexhitin
#MoranaBeson #PseJo

Në Moranë të Karshiakës, kërkova votë jo për të mposht të tjerët por për të bërë historinë e re të shqiptarëve të…

Gepostet von Izet Mexhiti am Sonntag, 5. Juli 2020