Mexhiti: Pagarusha dhe Koliçani i Poshtëm të Karshiakës, besojnë në Platformën dhe guximin tonë!

BDI
728x90

Mikëpritje vëllazërore gjithandej në Karshiakë, sonte një bashkëbisedim i ngrohtë me banorët e Pagarushës dhe Koliçan i poshtëm, të cilët me interesim të madh treguan përkrahjen e plotë për ofertën e guximshme që kemi në këto Zgjedhje, sepse siç thuan ata guximet i bëjnë ata që kanë sakrifikuar në jetë, andaj, ata besojnë në guximin e Ali Ahmetit i cili një jetë të tërë ia kushtoi kombit!
#karshiakapërKryeministrinshqiptar
#PagarushameIzetMexhitin
#KoliçaniPoshtëmmeBDI
#Karshiakabeson #PseJo

Pagarusha dhe Koliçani i Poshtëm të Karshiakës, besojnë në Platformën dhe guximin tonë!Mikëpritje vëllazërore…

Gepostet von Izet Mexhiti am Dienstag, 30. Juni 2020
BDI